Kivien parantava voima

Philip PermuttSainpa hienon kirjan arvosteltavaksi! Kivien parantava voima -kirja on kaunis ja erittäin selkeä kivistä kertova kirja. Kivien kuvat ovat huippuluokkaa harjoituksineen. Kirjassa esitellään yli 100 kiven ja kiteen parantavat ominaisuudet, vaikutukset ja käyttötarkoitukset.


Innoissani kävin kirjan läpi harjoituksineen. Kaikista kivistä kerrotaan perustiedot sekä esiintymisalue ja sitten vielä astrologinen yhteys, mihin chakraan kukin kivi vaikuttaa ja niiden henkiset vaikutukset. Kivien voimat parantamiseen, luonteenpiirteiden vahvistamiseen, huoneiden energioimiseen sekä kivien muut voimat kuten uraan ja ammattiin liittyvät kysymykset ja psyykkiset ja yliaistilliset kyvyt.


Meditaatioon sopivia kiviä oli lähes kaksikymmentä. Marokselta olen joitakin jo hankkinutkin, mutta nyt täytyy ilmiselvästi lisätä hieman omaa kivivarastoa. Minulla kaikki kivet ovat yhdessä paikassa työhuoneessani, kun kirjassa neuvotaan pitämään joka huoneessa oma kivensä tietyn ilmapiirin aikaansaamiseksi (eheyttävä). ”Perhe, ystävät, lemmikit ja huonekasvit pääsevät kaikki osallisiksi niistä välittömistä muutoksista, joita kivet voivat saada ympäristössä aikaan.” Hyvä idea oli myös se, että häävieraille voisi antaa kiven tai kiteen muistoksi tapahtumasta tai liikelahjana asiakkaille. Vuorikristallista tulee elinikäinen ystävä jonka valitsemiseen kannattaa käyttää riittävästi aikaa, on kirjan neuvo ja siinä opastetaan miten kiviä voi ohjelmoida (kommunikaation vahvistamista).

Yllätys oli itselleni että eläimilläkin on chakrajärjestelmä joita voi hoitaa kivillä. Kirjassa neuvotaan myös siitä ja miten se tehdään.


Kirjoittaja Philip Permut löysi itse kivet parantuessaan viisitoista vuotta sitten vakavasta sairaudesta, ja on siitä lähtien harjoittanut kiviterapiaa ja opetustoimintaa. Hän on perehtynyt syvällisesti perinteiseen taolaiseen parantamiseen, reikiin, shamanismiin, entisten elämien tutkimiseen ja ääniterapiaan ja toimii meediona.


Tavattoman hienoa, että kivistä on tehty täydellinen suomenkielinen opaskirja.
Tuulamaria Kangaslampi

(saatavana www.ultra-lehti.com)