Kauneuden tie

Matka näkymättömään maailmaan

Marjaana Will-Vidlund


Marjaana on kirjoittanut ”matkaoppaan” näkymättömästä maailmasta, hyvin henkisestä sellaisesta. ”Matka alkaa katsomalla peiliin, syvälle silmiin, näkemällä sielun totuuden. Katsomalla fyysisen kehon taakse ja sisälle. Näky voi joskus pelästyttää, kun ensimmäisen kerran ymmärtää olevansa sielu, jolla on tietoisuus, joka ei ole käsin kosketeltava, näkyvä.” Tässä lausessa on koko kirja kiteytettynä. Marjaana antaa myös pohdittavaa sillä lukujen lopussa on joukko kysymyksiä mikä syvällistää tekstiä ja lukijaa.


Kirjassa on henkioppaana (toiselta planeetalta, tähdeltä) oleva, jolta Marjaana saa taustatietoja menneisyydestä kuin tulevaisuudestakin. Yhdessä he luovat sympioosin kokemuksillaan -siitä mistä elämän matka on tehty ja tullaan tekemään ja mitä siihen sisältyy ja mitä siitä voi oppia. MIssä on sielumme ikuinen koti? Unimaailmassa käymme siellä hakemassa ja löytämässä ehkä oppeja, ehkä ratkaisuja elämme ongelmiin.


Marjaana on tehnyt vuosia matkoja Brasiliaan Casa de Dom Inacioon, mutta myös eurooppaan etsiessään pyhiä paikkoja ja niiden (inspiroivia) vastauksia ja kysymyksiä -löytänyt niitä parantumisen ihmeenä. Marjaanan taustalla on myös kansainvälinen koulutus, henkilöstö- johtaminen ja liiketoimintajohtaminen jne. Casa D´Angélique, Marjaanan yritys toteuttaa myös matkoja näihin pyhiin paikkoihin, Henkisyys, positiivisuus ja ymmärrys aineellisen maailman taakse on hänen johtotähtenään kaikessa tekemisessä, joten kirja on näiden kaikkien vuosien oppimissumma,  henkinen väitöskirja tulee mieleen.


Tuulamaria